RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dommeren en arrogant fyr

Wolves er på vei ned i 1. divisjon.
Wolves er på vei ned i 1. divisjon. (scanpix)
Sist oppdatert:
Wolverhampton-manager Dave Jones var svært skuffet etter tapet for Bolton og la mye av skylden på dommeren Uriah Rennie.

WOLVERHAMPTON - BOLTON 1-2: Ulvene var på på vei mot ett poeng hjemme på Molineux, ett viktig poeng i kampen om å overleve i årets liga. Men på overtid scoret Bolton-spiss Kevin Davies.

Da klikket det for Wolves-manageren.

- Skulle hatt tre straffer

Jones, som også kritiserte Rennie i sterke ordelag etter tapet for Southampton sist september, mente dommeren unngikk å få med seg flere situasjoner som ville tippet kampen i ulvenes favør.

- Vi skulle hatt tre straffespark. Når jeg i tillegg prøver å diskutere det med ham etter kampen, er han umulig å snakke med. Han er en arrogant fyr, og det er ikke første gang han snyter oss i år, raste Jones.

Allerede etter 58 sekunder ville Wolves, uten Steffen Iversen på banen eller benken, ha straffe da Mark kennedy ble dratt ned av Stelios Giannakopoulos. Helt på tampen, da kampen sto og vippet, ville både Paul Butler og Kenny Miller også ha straffespark etter situasjoner inne i boksen. Men Rennie vinket spillet videre hver gang.

Bolton på sikker plass

Mens tapet nok var spikeren i kista for Wolverhampton i årets Premier League, vinket Bolton farvel til nedrykkstriden med 2-1-seieren. Etter kampen var Bolton-manager Sam Allardyce henrykt.

- Vi har nå fullført sesongens viktigste mål, som var å overleve i ligaen. Jeg er meget stolt av spillerne. Når det gjelder straffesparksituasjonene, tror jeg slike avgjørelser utjevner seg gjennom en lang sesong. Wolverhampton har nok bare seg selv å takke, sa Allardyce.

Som om Dave Jones ikke var rasende nok fra før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere