- Dommeren har ikke oversikt

Foto: Linn Cathrin Olsen/Scanpix

Viking-spillerne reagerte på sen straffe i Sarpsborg.

SARPSBORG - VIKING 1-1:

Søndagens kamp mellom Sarpsborg og Viking i Østfold-byen var det ganske ubetydelige slaget.

Vertene har allerede rykket ned til 1. divisjon, mens gjestene fra Stavanger ligger trygt plassert på tabellen, uten muligheter for verken nedrykkskamp eller medalje.

Utlignet på tampen
Sarpsborg hadde kun kapret 17 poeng i Tippeligaen denne sesongen før møtet med siddisene, men skulle få ett mer å glede seg over etter 90 minutter med fotball.

Åge Hareides menn tok ledelsen rundt 20 minutter før slutt ved Vidar Nisja, men helt på tampen av oppgjøret var Morten Giæver på plass og sørget for at det ble poengdeling.

Utligningsmålet kom etter et straffespark. Innbytter Mo Ahamed Jama gikk i bakken i duell med Indridi Sigurdsson og Giæver omsatte altså ballen i mål fra krittmerket.

- Har ikke oversikt
Avgjørelsen om å gi straffespark på overtid falt imidlertid ikke i god jord hos Viking-spillerne.

- Det er klart at dommeren ikke har oversikt når han sier at han dømmer for at jeg takler. Det gjorde jeg i hvert fall ikke. Det var aldeles ikke straffe. Det er bittert å ryke på den måten, sier Indridi Sigurdsson til TV 2.

- Det er ikke straffe. Det er bare dommeren som er at Indridi Sigurdsson takler ham (Mohammed Ahamed Jama), støtter målscorer Nisja.

Sarpsborg-trener Roar Johansen mente på sin side at Sarpsborg fortjente alle tre poengene søndag.

- Vi er vel egentlig veldig skuffet over at vi ikke fikk tre poeng. Jeg synes vi er klart best i denne kampen. Det har vært sånn lenge. Vi spiller periodevis god fotball og skaper mange målsjanser, men vi sliter med å få omsette dem i scoring, sier han til TV 2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.