*Nettavisen* Sport.

- Dommersjefen må gå

- Gir Norges Fotballforbund Brann medhold i denne saken, må det få konsekvenser for dommersjef Reidar Bjørnestad, sier Lillestrøm-leder Frank Grønlund.

17.09.03 10:08

LSKs daglige leder er oppgitt over alt bråket rundt innbyttene til Brann mandag kveld - særlig hvis det skal medføre omkamp.

- Må gå

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Bør Brann få omkamp?
Ja, dommeren ødela kampen for dem
Nei, Lillestrøm var best og fortjener seieren
Kampen burde strykes og begge få null poeng

Se resultat

- NFF stiller krav til at vi har alt i orden. Vi får bonus etter hvor vi blir plassert på tabellen til slutt. I en slik situasjon kan ikke vi leve med at en fjerdedommer ikke kjenner reglementet. Når NFF ikke sørger for at de kan dem, må de ansvarlige skiftes ut, sier en krystallklar Grønlund til Romerikes Blad.

Dommersjef i NFF, Reidar Bjørnestad (bildet), er knapp i sin kommentar til at LSKs daglige leder forlanger hans avgang om Brann får medhold.

- Jeg registrerer at du sier det. Ut over det vil jeg ikke diskutere min person, sier han til avisen.

Bjørnestad har ansvar for å utdanne fjerdedommere til å lø se sin oppgaver (vise skilt med hvor mange overtidsminutter en kamp har, og holde orden på innbyttere og de som sitter på benken).

- Samme situasjon

Han ønsker ikke å mistenke Brann-trener Mons Ivar Mjelde eller daglig leder Per Ove Ludvigsen å spekulere i en omkamp.

- Likevel undrer det meg at Mjelde ikke sto mer på for å få byttet inn en spiller. Han hadde vært i samme situasjon mot Sogndal, da de brukte fire innbyttere. Jeg skulle likt å se Arne Erlandsen, hvis han ble nektet å sette inn en mann han visste var spilleberettiget, sier Frank Grønlund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.