*Nettavisen* Sport.

- Dos Santos blir i VIF

Strømsgodset benekter at de er interessert i VIF-spiller Freddy dos Santos.

04.03.08 14:19

(iOslo.no) For noen uker tilbake ble det i media meldt om at Freddy dos Santos var ønsket av Strømsgodset. Drammensklubben jakter forsvarsspillere og den anvendelige Vålerenga-spilleren ble nevnt i den forbindelse.

Sportssjef i Strømsgodset Jostein Flo benekter at dette stemmer.

- Det stemmer ikke, sier Flo i en kort kommentar til iOslo.no, før han bekrefter at de jakter forsvarsspillere.

Vålerenga har heller ikke hørt noe fra Drammen og de forholder seg til at dos Santos har to år igjen av avtalen med Oslo-klubben.

- Vi har ikke hørt noe fra Strømsgodset angående dette. Vi forholder oss til at Freddy har to år igjen av avtalen med Vålerenga og jeg ser for meg at han blir hos oss, sier sportsdirektør i VIF Jan Erik Aalbu til iOslo.no.

Spilleren selv har ikke svart på iOslo.nos henvendelser tirsdag, men før han forlenget med VIF foran forrige sesong uttalte han at han kunne tenke seg å avslutte karrieren i VIF. Når hans nåværende avtale går ut er han 33 år og han vil trolig måtte få nok en kontrakt med Oslo-klubben dersom han skal få dette ønsket oppfylt.

Forrige sesong spilte dos Santos samtlige kamper i Tippeligaen for VIF, men scoret ingen mål. I NM ble det tre kamper og ett mål, mens han noterte seg for fire europacupkamper og to mål.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.