*Nettavisen* Sport.

- Drapstrussel var skøyerstrek

Foto: Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX

- Dette er skøyerstreker, sier Vikinghordenes pressetalsmann Rune Oftedal om drapstruslene Stabæk-spilleren Inge André Olsen mottok etter kampen mot Viking.

03.11.03 13:37

Stabæk-spilleren mottok drapstrusselen på sms etter kampen mot Viking lørdag. En kamp VIking vant 3-1. Pressetalsmann for Vikings supporterklubb avdramatiserer det hele.

- Nå må vi ikke lage storm i et vannglass, sier pressetalsmann Rune Oftedal til TV 2 Nettavisen.

- Vi er ikke blitt kontaktet av verken Viking eller Stabæk, sier han.

Oftedal mener det ikke ligger noe vondt bak truslene.

- Det ligger nok ingenting vondt bak handlingen. Det ble nok gjort i kampens hete og gjerne etter et par øl på lørdag. Jeg tror nok det er en skøyerstrek. Det er gjerne ikke gamle karen, sier Oftedal.

Tar avstand

Han understreker at Vikinghordene tar avstand fra slik oppførsel og at de kommer til å reagere hvis det viser seg at det er en av deres medlemmer som står bak.

- Vi tar selvfølgelig avstand fra det som har skjedd. Og hvis det er en av våre kommer vi til å ta direkte kontakt med vedkommende også ta det fra der. Kanskje blir han nødt til å ta kontakt med Olsen selv og komme med en unnskyldning, forteller Oftedal til TV 2 Nettavisen. Og legger til at de har et godt samarbeid med Stabæk-supportene.

Oftedal tror ikke Olsen trenger å ligge våken om nettene.

- Jeg tror ikke Olsen trenger å frykte for sitt eget liv, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.