RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Holm (Scanpix)

- Drillo, hold kjeft!

Sist oppdatert:
TV 2 Nettavisens lesere er grundig lei av Drillos kritikk av Åge Hareide og det norske landslaget.

Etter å ha gått gjennom lesernes kommentarer på TV 2 Nettavisens sider, er dommen over Drillo temmelig entydig: Leserne har fått nok av eks-landslagstrenerens kritiske bemerkninger om det norske landslaget.

Hold kjeft!
- Drillo, Hold Kjeft. Jeg er dritt lei av dine utspill om fotball, sier en av våre lesere.

- Professor Drillo er sur for at ikke noen vil ansette en med en forballfilosofi fra steinalderen, sier en annen av våre lesere, og oppsummerer med det den rådende holdningen blant TV 2 Nettavisens lesere.

Alt som skrives er kanskje ikke like saklig, men gjennomgangsmelodien blant leserne er at Drillos tid er forbi, og at Hareides fotballfilosofi representerer fremtiden.

Apatisk
Det er liten tvil om at mange har følt en viss tomhet i forhold til det norske landslaget den siste tiden. En av våre lesere forteller hvordan han har opplevd tiden under Semb.

- Etter kampene har jeg ikke følt noen ting. Tidligere var jeg enten glad (etter seire) eller trist og kanskje litt forbannet etter tap, men det rare er at dette forandret seg etter hvert, slik at jeg ikke følte noe, verken før eller etter landskampene.

Glade dager
Nå er det nye tider og lettelsen synes å være stor ute i folket.

- Endelig severdig fotball. Takk Åge. Hilsen Tor fra Tranby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere