RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Drømmer om en russisk milliardær

Sist oppdatert:
Bob Murray vil selge seg ut av Sunderland etter å ha ledet klubben i 17 år. Drømmen er å selge til en russisk milliardær.

Klubben rykket ned fra Premier League forrige sesong, og har av den grunn fått store økonomiske problemer. Resultatet forrige år viste et underskudd på 20,6 millioner pund før skatt, men til tross for økonomien, har inneværende sesong vært en opptur for klubben.

Milliardær-drøm
«Hvis det kommer en seriøs aktør med mye penger, så selger vi,» sa Bob Murray, som selv eier en andel på 37,6 prosent av Sunderland plc . Han understreker at drømmen ville være at en russisk mange-milliardær ankom klubben.

- Dersom en russisk milliardær skulle ankomme, så ligger den røde løperen klar, sier han til Sky Sports.

Aksjene i klubben går for tiden til en pris på 58,75p, noe som bare er en tiendedel av hva de samme aksjene gikk for i 1996. Den samlede gjelden skal være på over 36 millioner pund.

Støtte fra fansen
Klubben har et flott stadion i Stadium of Light, som har en kapasitet på 48.000. Sunderland har også god støtte fra fansen, og en spennende spillerstall. Det er dette som gjør at Murray tror klubben ville være et godt objekt for en mulig investor.

Sunderland ligger for øyeblikket på en sterk 4.plass i 1. divisjon. I går gikk de videre til 5.runde i FA-cupen etter en 2-1 seier borte mot Ipswich.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere