*Nettavisen* Sport.

- Dropper agenten etter Ronaldo-utalelser

MISFORNØYD: Gareth Bale skal ikke være fornøyd med agent Jonathan Barnetts utalelser om lagkamerat Cristiano Ronaldo. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Gareth Bale er ikke fornøyd med Jonathan Barnett.

16.10.15 13:26

Det spanske radioprogrammet Intermedio som spilles på kanalen Radio Marca melder at den walisiske superstjernen er mildt sagt forbanna på sin agent etter utalelsene om Cristiano Ronaldo denne uken.

- Gareth er en stor fotballspiller, og ønsker ikke noe mer enn det. Han har noen veldig gode sponsoravtaler, men livet hans er dedikert til å bli verdens beste fotballspiller. Jeg tror ikke han vil bli den beste undertøysmodellen i verden. Det er ikke han, fortalte Barnett til The Guardian med et noe som antydes som et stikk mot Cristiano Ronaldo.

Radio Marca melder at Bale ba Ronaldo om unnskyldning på treningsfeltet. Videre skal Bale også ha tatt kontakt med sine advokater for å finne ut hvordan han kan bryte sin kontrakt med Barnett.

Tullprat

Ronaldo skal ikke ha båret nag til Bale, og har forstått at han ikke kan råde over agentens utalelser. Dog skal han ikke være fornøyd med Barnetts utalelser, og Real Madrid-trener Rafael Benítez skal ha hatt samtaler med sine to superstjerner for å holde ro i leieren.

Den spanske avisen AS lyktes i å komme i kontakt med Barnett for å få kommentar til saken om at Bale nå prøver å sparke han fra sin rolle.

- Den informasjon er tullprat, sa Barnett til den spanske avisa. Om Bale nå skulle bryte med Barnett så vil det være slutten på et forhold som strekker seg over 11 år og tre ulike overganger.

Kommentarer

Dette er ikke første gang Barnett er i vinden for å komme med kommentarer som ikke har slått positivt ut for sin stjerneklient. Sist mai tok Barnett bladet fra munnen da Bale slet som mest i Champions League-semifinalene mot Juventus.

- De må spille ballen mer til Bale så han kan få vist hvor god han er, sa Barnett den gangen. I tillegg til dette var han i et møte for å få ordnet det slik at Bale fikk en ny plass på banen som ganget han bedre.

Etter landslagspausen så er Real Madrid tilbake i aksjon lørdag formiddag mot Levante. Det gjenstår å se om det blir Bales første profesjonelle fotballkamp uten Jonathan Barnett som sin agent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.