- Dropper Huseklepp

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Blackburn har slått fra seg å hente Erik Huseklepp.

18.08.10 13:56

Oslo: Da Huseklepp banket inn to mål og senket Frankrike på Ullevaal sist onsdag, satt Blackburns sjefsspeider Martin Glover på tribunen.

Etter kampen skrev flere engelske medier, der i blant storavisen Daily Mail, at Blackburn hadde Huseklepp høyt på sin ønskeliste - og Glover kom garantert tilbake til manager Sam Allerdyce med gode rapporter på Brann-spilleren.

Nå tyder likevel mye på at Huseklepp ikke lenger er like interessert for den sportslige ledelsen på Ewood Park. Onsdag skriver nemlig den vanligvis velinformerte lokalavisen Lancashire Telegraph at manager Allerdyce skal ha kastet sine øyne på andre mulige forsterkninger.

En av spillerne som kan stikke kjepper i hjulene for Huseklepps overgang til den engelske toppserien er den bulgarske landslagsspilleren Ivelin Popov. 22-åringen, som i øyeblikket spiller for Litex Lovech i hjemlandet, ankom onsdag Ewood Park for prøvespill Ifølge lokalavisen kan unggutten spille både på kanten og i angrepet - hvilket skal tiltale Rovers-ledelsen.

For det er liten tvil om at Sam Allerdyce jakter på forsterkninger i angrepet. Jason Roberts er trolig på vei vekk fra klubben, og dermed står «Big Sam» igjen med to rene spisser: Nikola Kalinic og Manchester United-innleide Mame Biram Diouf.

Et annet interessant navn skal angivelig være colombianske Edixon Perea. Han er også ventet på prøvespill en av de nærmeste dagene. (ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.