*Nettavisen* Sport.

- Du er en løgner, Ronaldo

Jose Mourinho legger seg ut med alt og alle for tiden: Siste offer: Cristiano Ronaldo.

27.04.07 08:12

Chelsea-manageren mener Manchester United-spilleren farer med løgn. Ronaldo tok til motmæle mot Mourinho etter at landsmannen hevdet at Manchester United aldri får straffe mot seg.

- Må være ærlig
- En spiller som ønsker å bli den beste i verden, og som kanskje allerede er det, må være ærlig og moden nok til å innse at han ikke kan motsi fakta. Hvis Ronaldo sier at det er en løgn at United aldri får straffe mot seg, så lyver han. Og hvis han er en løgner, så vil han aldri nå det nivået han ønsker å nå, sier Mourinho, ifølge diverse engelske medier.

Det var etter søndagens 0-0-kamp mot Newcastle at Mourinho kom med kritikken av United.

- Vi gjør det bra, til tross for de nye reglene om at det ikke er lov til å blåse straffe mot United, og vi ikke får noen straffer, sutret han.

Ronaldo svarte:

Støtte av Queiroz
- Jeg ønsker ikke å snakke om Mourinhos klager. Alle vet hvordan han er. Han må alltid si noe. Han kan ikke innrømme sine egne feil.

Ronaldo fikk også støtte av Uniteds assistent-manager Carlos Queiroz.

- Jose Mourinho har sin egen stil. Han forsøker alltid å få oppmerksomhet mot de tingene som passer ham. Det er hans stil, og det er sånn han er. Men vi er forskjellige. Når vi ikke vinner, så er vi ydmyke nok til å anerkjenne våre motstandere, og vi lærer av dem, sier Queiroz.

United er tre poeng foran Chelsea i Premier League med fire kamper igjen å spille.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.