RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Du kan få ligge med kona mi

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Både Portsmouth-manageren og fansen elsker Erik Huseklepp. Hør fansen hyllestsang til nordmannen.

I helgen gjorde Huseklepp (27) forarbeidet til to av Portsmouths scoringer da Doncaster ble slått 3-1. Og nordmannens spill den siste tiden får vikarmanager Guy Whittingham til å ta fram store ord.

- Erik livner til når ballen er i føttene hans. Det vi må gjøre er å gi Erik ballen så ofte vi kan, sier han ifølge Sky Sports.

Huseklepp kom til Portsmouth i august etter en trøblete periode i italienske Bari, og er blitt populær blant fansen på Fratton Park.

- Øynene lyser opp
Men Whittingham understreker også at Huseklepp har en del å lære før han kan mestrer det britiske spillet fullt og helt.

- Han lærer den delen av spillet der han må jobbe og komme seg hjem, spesielt å tenne til når ballen er blitt tapt, sier han.

- Men når ballen kommer til føttene hans lyser øynene hans opp. Du skjønner hvorfor fansen synger navnet hans, sier Whittingham.

Og hva synger så fansen? Jo se her, og les teksten under videoklippet:

Her er teksten:
(Melodi: You're just to good to be true)

Oh Erik Huseklepp,
He was the love of my life,
Oh Erik Huseklepp,
I'd let you shag my wife,
Oh Erik Huseklepp,
Wanna be blonde like you.

Portsmouth har fått en middelmådig start i Championship denne sesongen, og ligger nede på 16. plass med 15 poeng etter 13 splte kamper.

Tidligere denne måneden sluttet også manager Steve Cotteril for å ta over managerjobben i Nottingham Forest. Guy Whittingham har midlertidig fått jobben, mens klubben jakter på en ny manager. I britiske tabloidavisr er Ole Gunnar Solskjær blitt koblet til jobben.

Erik Huseklepp ble hentet til klubben fra Bari i sommer, etter at Bari måtte selge nordmannen på grunn av store økonomiske problemer. Den italienske klubben hadde slitt med å betale spillerne lønninger, og klarte heller ikke betale overgangssummen som var avtalt med Brann da Huseklepp dro til Italia i januar.

Huseklepp ble kjøpt for rundt 14 millioner kroner, og skrev en treårsavtale med Portsmouth i midten av august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere