RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Du kan godt kalle ham et stjerneskudd

Foto: Linn Cathrin Olsen (Scanpix)
Alexander Ruud Tveter er Fredrikstads nye måltyv.

FREDRIKSTAD - LILLESTRØM 1-1:

Nettavisen (Fredrikstad Stadion): Alexander Ruud Tveter spilte i Follo-troppen som overraskende kom seg til cupfinalen i 2010. 20-åringen, som scoret to mål på veien mot sølvmedaljen, ble lagt merke til av de større, norske klubbene, og ble i desember hentet til nyopprykkede Fredrikstad.

Den unge angriperen har kun vært i startoppstillingen til Tom Freddy Aune én gang i seriesammenheng, men har faktisk rukket å bli, sammen med Celso Borges, klubbens toppscorer med to mål.

- Vi har sagt hele tiden at han kommer til å bli innmari god. Du kan godt kalle ham for vårt nye stjerneskudd, sier FFK-trener Aune til Nettavisen.

Den første Tippeliga-scoringen til Tveter kom mot Stabæk i den forrige serierunden. Det andre puttet han mot Lillestrøm fredag.

Tveter kom inn på gresset i Fredrikstad etter pause, og trengte kun drøye fem minutter før han sendte hjemmelaget opp i 1-0-ledelsen. Mads Hansen, også han innbytter, la inn fra venstre, og Tveter sendte ballen nydelig i nettet på halv volley.

Aune er overbevist om at fotball-Norge vil få se mer magi fra unggutten i løpet av sesongen.

- Men han må matches riktig. Det er stor konkurranse om spissplassene i FFK, med Tarik Elyounoussi og Celso Borges, men Alexander har ikke kommet til oss får å sitte på benken. Han kommer til å være i startoppstillingen, slik han var mot Stabæk.

LSK kom tilbake og utlignet til 1-1, som også ble sluttresulatet, til tross for høydramatiske sluttminutter. Les hva Henning Berg mente om taklingen som kan ha kostet kanarifuglene to poeng her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere