RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Duellerte med «ræven»

Foto: Birte Ulveseth (Scanpix)
Sist oppdatert:
Arne Sandstø var skuffet over mental pause-svikt mot RBK.

SKIEN (Nettavisen): ODD GRENLAND – ROSENBORG 1-2 (kampfakta og spillerbørs) :

Trøndersk effektivitet sørget for seier og tre viktige bortepoeng for Rosenborg i Skien. For selv om Odd Grenland nok engang tok styringen - og scoret - på eget krøllgress, var vertene tomme for krutt etter hvilen. Etter pause snudde gjestene det til sin fordel.

- Jeg synes vi er bra til å nekte RBK rom i 1. omgang. Da er vi solide utpå der. Men det virker som det sitter litt i huet når vi kommer ut til 2. omgang. Vi burde vært mer offensive og ikke latt oss bli spilt så lavt, sier trener Gaute Larsen til Nettavisen etter nok et tap.

- Måten vi får mål i trynet på, irriterer meg. En ting er å bli utspilt. Men når man går i med «ræven» på egen 16-meter, går det ikke. Da taper man fotballkamper, sier en skuffet Sandstø til TV 2 Zebra.

Fornøyd med effektiviteten
For Odd Grenland havnet bakpå da RBK presset høyere etter hvilen. Først rakk imidlertid unggutten Fredrik Gulsvik, som spilte sin første seriekamp fra start, å vise frem den etter hvert så kjente høyreslegga da han banket ballen i stolpen bak Lars Hirschfeld i RBK-målet.

Men veien fra himmel til helvete er som kjent ikke alltid lang, for bare minuttet senere pirket Per Ciljan Skjelbred inn utlikningen i den andre enden av banen.

- Vi kom dårlig ut, men jeg synes spillerne viser seg frem i 2. omgang og vinner den fortjent. Så får heller andre vurdere om vi vinner kampen fortjent sett under ett, sier RBK-trener Knut Tørum, som var godt fornøyd med eget lags effektivitet.

- Vi er nesten litt naive i spillet vårt før pause, men det er selvfølgelig veldig deilig å ta tre poeng på en dårlig dag. Effektiviteten var det i hvert fall ingen ting å si noe på i dag, fortsetter Tørum.

- Må ta poeng
For selv om Odd Grenland vant sjansestatistikken, ville det seg ikke helt denne gangen heller.

- Vi må sette sjansene og slutte å gi bort mål. Jeg synes vi gjør en god kamp, men blir straffet for feil i boksen i begge ender av banen, sier Odd-trener Arne Sandstø.

Etter en snau time fikk nemlig Didier Konan ballen i beina på syv meters hold etter et skuddforsøk av Roar Strand, og knallet ballen opp i nett-taket til Rune Almenning Jarstein.

Etter kampen hadde RBK-trener Tørum likevel noen trøstende ord til skienslaget helt i bunnen av tabellen.

- Jeg synes Odd presterer bra, og fortsetter de slik så tar de poeng før ferien, sier Tørum.

Og er det noe de har behov for i Skien, så er det nettopp det.

- Vi må konsentrere oss om å ta poeng – så enkelt er det, avslutter Sandstø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere