RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dummet meg ikke ut

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
MALTA (TV 2 Nettavisen): Norge spilte kjedelig og forutsigbart helt til Raymond Kvisvik kom på banen. Plutselig kom sjansene på løpende bånd. Se bilder fra gårsdagens kamp.

MALTA – NORGE 0-3: Allerede før han hadde vært ett minutt på banen, burde han gitt Norge ledelsen. Men det stokket seg for den vanligvis ballsikre østfoldingen i den situasjonen.

Han rettet det opp med to målgivende pasninger. Først da Sigurd Rushfeldt banket inn 2-0 – etter at Maltas midtstopper hadde bommet på ballen. Så da han spilte en corner ut til John Arne Riise, som bredsidet ballen i mål fra omlag 20 meters hold.

- Jeg dummet meg i hvert fall ikke ut, sa Raymond Kvisvik beskjedent til TV 2 Nettavisen etter 3-0-seieren onsdag kveld.

30-åringen har notert to mål og to målgivende pasninger i løpet av sine seks landskamper. Også i Midtøsten viste Kvisvik seg fra en positiv side.

- Jeg opparbeidet meg selvtillit under oppholdet i Midtøsten. Jeg føler jeg er bra nok. Men jeg er mest opptatt av at Norge vinner. Hvis vi slår Moldova med meg hjemme, så vil jeg bli kjempeglad for det.

Det er over fem år siden Kvisvik debuterte på det norske A-landslaget. Først i en alder av 30 år ser han ut til å nærme seg en fast plass i landslagstroppen.

Forklaringen får vi av Sigurd Rushfeldt:

- Han har gått ned 11 kilo etter at han reiste fra Austria Wien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere