*Nettavisen* Sport.

- Eggen & Olsen bør få jobben

Åge Hareide mener jobben med å finne Nils Johan Sembs arvtager ble enkel for Per Ravn Omdal etter at Nils Arne Eggen og Egil "Drillo" Olsen signaliserte sin interesse.

03.11.03 19:31

- Når de signaliserer det såpass sterkt som de nå gjør, bør Per spørre dem, sier Åge Hareide til TV 2 Nettavisen. Rosenborg-treneren er positiv til entusiasmen dette trolig vil skape hos det norske folk - og hos sponsorene.

- De er ikke for gamle?

- Nei, hvis de har engasjement og motivasjon er ikke det noe problem. De er kunnskapsrike og har lang erfaring.

God kombinasjon

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Bør Eggen & Olsen få jobben som landslagssjef?
Ja, selvfølgelig
Nei
Jeg er usikker

Se resultat

Åge Hareide har vært en aktør i norsk toppfotball siden siste halvdel av 1970-tallet, og kjenner godt til hva Nils Arne Eggen og Egil "Drillo" Olsen står for som trenere.

Og kombinasjonen er spennende, mener Hareide.

- Nils kan tilføre en fin angrepskultur, og Egil kan drille det defensive arbeidet - som forsåvidt er bra nå også - og skape de overgangene som Nils er flink til å utnytte, analyserer Hareide.

Han tror ikke, i motsetning til Henning Berg, at det vil være vanskelig for spillerne å forholde seg til en løsning med to likestilte landslagssjefer.

- Det har de hatt i Sverige, og det har fungert godt der, poengterer RBK-treneren, som selv har erklært seg uaktuell for jobben Nils Johan Semb forlater når Norge er ferdig med EM.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.