*Nettavisen* Sport.

- Eieren vår kan tilby hva som helst

Foto: Montasje Getty Images / All Over Press

Det kan være duket for kjøpefest i Russland.

10.10.11 18:04

Den russiske klubben Anzji Makhatsjkala sjokkerte en hel fotballverden tidligere i år, da de hentet Samuel Eto’o og gjorde kameruneren til verdens best betalte fotballspiller.

Så gjorde den spillende (og vikarierende) manageren Roberto Carlos det klart at russerne ønsker den engelske landslagssjefen Fabio Capello som ny manager.

Store navn
- Jeg skal spise middag med klubbpresidenten, og vi skal snakke om nysigneringer og trenere for neste sesong, sier Carlos, ifølge Daily Mail.

Nå avslører det brasilianske fotballikonet hvilke spillere de styrtrike russerne sikter seg inn mot, og det er ikke smågutter som nevnes.

– Anelka er ikke den eneste. Robin van Persie og Nene fra PSG er spillere vi følger. Og Neymar. Jeg har snakket med han. Om Real, Barça eller Manchester United ikke kan betale overgangssummene som kreves, gjør vi det, sier Carlos ifølge Aftonbladet, og slår fast følgende:

- Suleyman Kerimov (klubbens styrtrike eier) kan tilby hva som helst, sier Carlos, og har trolig rett i det. Samuel Eto’o tjener 180 millioner kroner i året for å spille for russerne.

- Real Madrid eller Barças kaliber
Fra før av er Zlatan Ibrahimovic linket til klubben, etter at svensken skapte rabalder i Italia ved å si at han ikke lenger brenner for fotball. Italienske Corriere dello Sport skrev «Farvel, Zlatan» på forsiden av mandagens utgave, og avisa er sikker på at spissen forlater pizzalandet.

Roberto Carlos forteller at klubben mener alvor når de sikter seg inn på noen av verdens beste fotballspillere. Klubben planlegger også et nytt anlegg som kan huse 40.000 tilskuere.

- Vi skal bygge opp klubben til å bli av Real Madrid och Barcelonas kaliber. Vi har potensial til å få et sterkt lag. Vi er allerede best i Russland, og jeg er alvorlig når jeg sier det her, forsikrer Carlos.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.