RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Samuel Kubani (AFP/Scanpix)

- En autoritær leder behøves ikke

Sist oppdatert:
Aksel Lund Svindal mener alpinistene klarer seg uten sjef.

For snart to uker siden ble det klart at Marius Arnesen slutter som sjef for de norske alpinherrene.

- Det er synd at han gir seg. Jeg har uttrykt gang på gang hva Marius betyr, og han har vært sjef for fem av de mest begivenhetsårene i livet mitt. Han sto for en trygghet hvor jeg kunne overlate mange beslutninger til ham. Marius kunne uten problemer ta avgjørelser for meg, og det tar selvfølgelig tid å bygge opp den tilliten, sa Aksel Lund Svindal den gangen.

Nå har Svindal kommet til den erkjennelsen at han ikke ønsker å prøve å bygge opp et tilsvarende tillitsforhold til en ny sjef.

- Vi kan ikke lete etter en ny Marius og vi trenger egentlig ingen sjef. En autoritær leder behøves ikke. Det har heller aldri Marius vært. Vi trenger folk til å fylle roller, og den kabalen mener vi kan løses internt, sier Svindal til VG.

Ifølge VG kan herrelaget dermed bli ledet av en duo som allerede er inne i systemet – analyseekspert Håvard Thørhom og teknikktrener Franz Gamper.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere