RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP

- En av mine beste kamper

Sist oppdatert:
Ole-Kristian Tollefsen var tilbake på isen med assist da Columbus Blue Jackets kriget seg til seier.

BOSTON BRUINS – COLUMBUS BLUE JACKETS 4-5: Etter tre kamper på sidelinja var nordmannen igjen på isen da Columbus Blue Jackets slo Boston Bruins i nattens kamp i den amerikanske hockey-serien, NHL.

- En av mine beste kamper, sier Tollefsen til Nettavisen: - Jeg følte at dette gikk veldig bra. Kroppen er pigg og jeg hadde mye ekstra krefter.

Gjorde assist
Backen fikk 13.24 minutter på isen og noterte seg med en assist da David Vyborny puttet pucken i mål mot slutten av 2. periode.

- Det var en-mot-en-situasjon mot vårt mål. Jeg tok pucken fra motstanderne, sendte den videre til backkameraten min, som ga den videre til Vyborny. Enkelt og greit. Det ene poenget betyr egentlig ikke så mye for min del, men det er klart - det er alltid gøy å få poeng, legger han til.

Vant på overtid
Columbus lå under med to mål, men spilte med to mann i overtall mot slutten av tredje periode. 23 sekunder før slutt sørget Sergei Fedorov for utlikning 4-4. Tidligere nevnte Vyborny var frampå og sørger for seier da bare 1 minutt og 54 sekunder gjensto av overtid.

Kampen om å komme på banen er knalltøff for nordmannen, og ifølge avisen Columbus Dispatch skulle Tollefsen og Aaron Johnson bytte på spille etter at Duvie Westcott var tilbake fra skade.

Eriksson på tribunen
I kampen mot Boston-laget var det imidlertid den mer rutinerte svensken, Anders Eriksson, som ble satt på tribunen.

- Det viser at det er prestasjonene som avgjør om du får spilletid. Det er bra at treneren også tør å skifte ut de som er mer rutinerte, sier Tollefsen.

22-åringne fra Nes på Romerike er ikke skremt av konkurransen.

- Det er tøft, men dette har jeg vært forberedt på. Jeg visste at det ville blir tøft å få tid på isen når alle kom tilbake. Jeg må bare fortsette å jobbe, avslutter Tollefsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere