RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En av Rangers' hotteste spillere

Foto: Marc DesRosiers / Reuters / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Mats Zuccarello scoret igjen. Nå herjer New York Rangers.

Etter en svak start på sesongen, har det virket som om Mats Zuccarellos New York Rangers virkelig er i ferd med å finne formen - med fire seiere på sine siste fem kamper.

Sentral hos Rangers har Zuccarello vært, med totalt tolv scoringer og 34 målpoeng før lørdagens match borte mot Ottawa Senators.

Og «Zucca» fortsatte å imponere.

Vertene jaget en redusering da Zuccarello stjal pucken fra dem sent i tredje periode, og alene med keeper Craig Anderson gjorde nordmannen ingen feil. Han fintet ut Anderson, og Zuccarellos 13. mål for sesongen punkterte kampen, som endte med 4-1 til Rangers.

- Det var en bra bortematch og alle jobba hardt! En viktig seier, sier Zuccarello til Nettavisen etter kampslutt.

Lundqvist fikk hvile
Men det var Ottawa som åpnet kampen best: Gjestene en verst tenkelig start da Marc Methot ga kanadierne ledelsen etter 3,37 minutter.

Hos Rangers hadde Cam Talbot fått sjansen i buret, mens Henrik Lundqvist fikk hvile etter storkampen mot Detroit Red Wings tidligere denne uken.

Men på tross av det tidlige baklengsmålet så det ikke ut som om Rangers led av den svenske målvaktens fravær, for utover i kampen var det gjestene som tok over.

Allerede før første periode var midtveis hadde gjestene utlignet ved Brad Richards, og i andre periode stakk Rangers ifra.

Se høydepunktene fra kampen her (video med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no):

12,44 minutter av midtperioden var spilt da Rick Nash, stjernespilleren som ikke har levert som forventet denne sesongen, satte inn 2-1 for Rangers, og tolv sekunder før perioden var over økte Derek Stepan til 3-1.

Klatrer til andreplass
I tredje og siste periode jaktet vertene på en redusering, men istedet var det altså Mats Zuccarello som økte ledelsen for Rangers.

- En av Rangers' hotteste spillere, utbrøt den amerikanske kommentatoren etter at nordmannen hadde stjålet pucken fra motstanderne, fintet ut keeper Anderson, og lagt på til 4-1.

Det ble også sluttresultatet, og Zuccarello ble belønnet med to stjerner etter kampen. Derek Stepan, som hadde to assists og én scoring, ble kåret til dagens beste spiller.

Det betyr dermed at Rangers nå står med fem seiere på sine seks siste kamper, og klatrer opp på andreplass i Metropolitan Division. De tre øverste lagene fra hver av de fire NHL-divisjonene kvalifiserer seg direkte til sluttspillet når de 82 kampene i grunnserien er ferdigspilt.

Her er noen av fansens reaksjoner på Zuccarellos spill:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere