RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En enorm opplevelse

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Tore Reginiussen debuterte foran 60.000 tilskuere.

SCHALKE-HOFFENHEIM 2-0:

John Arne Riise spiller i Roma. John Carew i Aston Villa. Men det er ikke mange norske fotballspillere som er i en større klubb enn det Tore Reginiussen er. I tillegg kjemper hans tyske klubb, Schalke 04, om seriegull.

Lørdag kveld, én måned etter overgangen til tysk fotball, fikk den norske landslagsspilleren debuten sin. Han kom innpå det siste kvarteret da Hoffenheim ble slått 2-0. 60.000 tilskuere så kampen.

- Det var en enorm opplevelse, sier Reginiussen til Nettavisen.

- Fotballmessig bar det nok preg av at det var en debut og litt nerver, men det var godt å få første kamp, legger han til.

Den rutinerte spissen Kevin Kuranyi ga Schalke ledelsen etter 19 minutter. Så gjorde samme mann forarbeidet til Lukas Schmitz som avgjorde med 2-0-scoringen sin fire minutter etter pause.

Schalke ligger dermed på 3. plass på tabellen, men Reginiussens lag er kun ett poeng bak serieleder Bayern München. Bayer Leverkusen, nå på samme poengsum som Schalke, kan imidlertid ta tilbake serieledelsen med seier i sin kamp søndag.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere