*Nettavisen* Sport.

- En enorm tilfredstillelse å få Ribery

Foto: PHILIPPE DESMAZES (AFP)

Real Madrid-presidenten snakker ut om Wenger, Kaká og Ribery

Ifølge Reuters bekrefter Real-president Florentino Perez nå at Real Madrid prøve å sikre seg Franck Ribery fra Bayern München.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

- Det vil være en enorm tilfredsstillelse å få Ribery hos oss til neste sesong, sier Perez i et intervju med den franske avisen L’Equipe, som ble publisert på fredag.

Vil ta kontakt
- Men først må vi prate med klubben hans, Bayern München. Jeg kommer til å ta kontakt med mine venner Karl-Heinz Rummenigge og Uli Höness for å spørre dem om hva de vil gjøre med Ribery.

- Jeg vil fortelle dem at denne spilleren er i vårt søkelys og at jeg vil diskutere hans mulige overgang til Real Madrid.

Rummenigge er direktør og Hoeness er hovedtrener for Bayern.

Kaká vil også komme
Perez er også veldig optimistisk til å signere Kaká fra Milan, etter å ha pratet med klubben og spillerens far denne uken.

- Hvis Kaká forlater Milan, vil han komme til Real Madrid, sier Perez

Presidenten forteller også at han prøvde å overbevise Arsenal-manager Arsene Wenger til å overta roret i Real Madrid, før han utropte Manuel Pellegrini som Reals nye trener.

Arsene Wenger skal ha avslått fordi han følte et stort ansvar for det som skjer fremover med Arsenal. Han ville heller ikke forlate klubben som han har gitt så mye av seg selv til.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag