RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En fantastisk fotballkamp

Sist oppdatert:
Før kampen sa Alex Ferguson at Chelsea ikke er et bedre lag enn hans eget. - En fantastisk kamp, var skottens konklusjon etter å sett United få bank på eget gress.

Seriemesterne fra London ble mottatt med høflig applaus av motstanderne i rødt da laget entret Old Trafford-gresset før avspark tirsdag kveld. Sir Alex Ferguson hadde på forhånd lovet at vertene skulle bevise at de er fullt på høyde med rivalene fra London.

- Jevnspilt
Men til tross for at United tok ledelsen 1-0, endte kampen som en fortsettelse av seiersfesten på Stamford Bridge sist lørdag.

Etter kampen hevdet «Fergie» at oppgjøret hadde vært jevnspilt frem til «The Blues» satte inn 2-1 ved Eidur Gudjohnsen.

- Kvaliteten på spillet begge lagene viste var fantastisk, og vi hadde kontroll på kampen inntil de scoret sitt andre. Etter det overtok Chelsea kommandoen, men jeg er fornøyd med innsatsen vår, sa Ferguson på pressekonferansen etter kampen.

- Pasningspillet og bevegelsene våre fungerte bra, og selvtilliten var god. Alt i alt var det en vidunderlig fotballkamp, noe som var begge lags fortjeneste, fortsatte skotten.

Anerkjennelse
Chelsea-boss Jose Mourinho er nå ubeseiret i seks strake møter med Alex Ferguson. Men portugiseren avviser at det er ekstra prestisje i møtene mellom to av verdens fremste managere.

- Det er dreier seg ikke om meg mot Alex. Alt som teller for meg er at vi i øyeblikket er det beste laget i Premier League, sier portugiseren, før han takker kollegaen for seiersgratulasjonene.

- Alex anerkjente det faktum at vi er det beste laget. Jeg vil rette en stor takk til ham for det komplementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere