RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ian Kington (AFP)

- En gjeng med egoister

Sist oppdatert:
Men tidligere United-spiller Roy Keane skryter av Andres Villas-Boas' inntreden i Chelsea.

Søndag er det klart for en fotballettermiddag av de virkelig store i Premier League.

Liverpool besøker Tottenham på White Hart Lane klokken 14.30, der begge lag vil gjøre alt for å vise at de har alvorlige hensikter om å hevde seg i toppen av tabellen denne sesongen.

Senere gjester Manchester City «norske» Fulham, der førstnevnte er storfavoritter etter fire strake seiere mens Brede Hangeland og hans lag ligger på sisteplass i Premier League med bare to poeng etter fire kamper.

Og Sunderland og Stoke møter hverandre søndag ettermiddag, før den virkelige storkampen kommer klokken 17 - med oppgjøret mellom Manchester United og Chelsea på Old Trafford.

Oppgjørene følger du selvsagt direkte i Norges raskeste LIVE-system!

- Laget man må slå
Og skal vi tro den tidligere United-spilleren Roy Keane, er dette kampen Chelsea bør vinne.

Keane, som har prøvd seg som manager i Sunderland og Ipswich, mener nemlig at hans tidligere klubb vil fortsette å imponere videre etter å ha startet sesongen med fire strake seiere.

- For meg ser det ut til at United bare vil bli sterkere og sterkere. De er laget man må slå, som vanlig, sier Keane til BBC.

- Både på reservelaget og akademiet har de så mange gode, unge spillere som slår gjennom. Og de finner seg til rette på laget med én gang, for de har gode vaner, gode holdninger og god lagånd, uttaler Keane videre.

Ifølge 40-åringen er det bare én ting som kan ødelegge for United denne sesongen:

- Det eneste store spørsmålstegnet kommer om Wayne Rooney pådrar seg en skade. Han er en stor, stor spiller for dem.

Vil ikke dømmes etter United-kampen
Etter den litt smårustne seriestarten mot West Bromwich, der de røde djevlene til slutt dro i land en 2-1-seier, har rødtrøyene for alvor vist seg fram fra sin beste side videre i sesongen.

Hjemme på Old Trafford har utfordrerne Tottenham og Arsenal blitt feid av banen med henholdsvis 0-3 og 2-8 i bagasjen, mens Bolton ble slått 5-0 på Reebok Stadium sist helg.

Chelsea på sin side har ikke klart å imponere like mye, men har likevel ti poeng på sine fire kamper så langt.

Om laget blir slått av Manchester United søndag ettermiddag, ber manager Andres Villas-Boas likevel om mer tid til å få laget i gang.

- Det er bare den femte kampen i sesongen. Dersom noen manager blir dømt etter fem kamper, er det noe galt med personene som driver klubben, uttaler portugiseren ifølge Fulham Chronicle.

- Mye ego
Han kan i det minste være trygg på at Roy Keane ikke gir opp den unge manageren.

- Jeg liker ham. Jeg synes han gjør en god jobb der nede, sier Keane til BBC.

Han mener det faktum at både Manchester United og Manchester City har åpnet sesongen forrykende med full pott, faktisk kan være en fordel for Chelsea.

- Jeg tror det passer dem at United og City kaprer alle overskriftene. Jeg har sagt tidligere at den største faren for Chelsea alltid ser ut til å være den «selvødeleggelsesknappen» som finnes blant spillerne der, uttaler han, og tilføyer:

- Det er mye ego som finnes i den gjengen.

Manchester United - Chelsea følger du LIVE fra klokken 17!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere