*Nettavisen* Sport.

- En knallsterk seier

- En knallsterk seier, konstaterer U21-landslagets trener Hallvar Thoresen etter at Norge onsdag slo til med 1-0-seier over Spania. Se vinnermålet her!

31.05.06 20:36

NORGE U21 - SPANIA U21 1-0 (0-0): Spanias U21-landslag regnes som et av verdens beste landslag i sin aldersgruppe. Men spanjolene fikk hardere motstand enn de kanskje hadde forventet mot Hallvar Thoresens norske talenter i treningskampen i Stavanger onsdag kveld.

De jevnaldrende spanjolene ble sendt hjem med 0-1-tap i bagasjen - etter at Sandefjords Olav Tuelo Johannesen scoret kampens eneste mål snaue ti minutter før kampslutt.

- Det smakte utrolig godt med seier. Vi gjør et par bytter i pausen, men endrer ikke på strategien. I andreomgang klarer vi å heve oss betydelig, oppsummerer U21-landslagets trener Hallvar Thoresen overfor TV 2 Sporten like etter kampslutt.

- Hva gledet deg mest med seieren?

- Spesielt det at vi tør nok når vi har ballen, og viser at vi kan spille bra fotball mot gode spillere, svarer han.

Superinnbyttere
I andreomgang byttet landslagssjefen inn blant annet målscorer Olav Tuelo Johannesen, Tarik Elyounoussi og RBK-talentet Alexander Tettey.

FFKs Tarik Elyounoussi hadde sjansen til å doble Norge seier i sluttminuttene, men traff treverket fra kloss hold.

- Det var helt bevisst å sette inn nye spillere, for å gå for seier. De spillerne jeg satte inn har gode offensive egenskaper, forteller Thoresen.

Olav Tuelo Johannessen oppsummerer kampen slik:

- Vi spilte bra til tider, og klarte å holde på ballen. Det ble litt mye frem og tilbake, men totalt sett leverer vi mye bra. Jeg er vel litt heldig med scoringen, men det føltes herlig å se den suse inn, sier han til TV 2 Sporten.

- En del å rette på
Hallvar Thoresen finner likevel mye U21-gutta har å rette på frem mot høstens EM-kvalifisering.

- Vi mister ballen litt for lett, og må bli tøffere når det gjelder å holde presset unna. Men vi har fått forberedt oss godt, poengterer han.

Neste oppkjøringskamp for Thoresens menn er mot Estland 16. august.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag