*Nettavisen* Sport.

- En liten sensasjon

Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Aalesund banket Tromsø. Mot alle odds, mener trener Kjetil Rekdal.

04.07.10 22:00

TROMSØ – AALESUND 0-1:

Før søndagens kamp mot Tromsø varslet Aalesund-trener Kjetil Rekdal at det ville være en sensasjon om et skadeplaget AaFK-lag vant mot Tromsø.

Litt før klokken åtte søndag kveld kunne han konstatere at fotball fortsatt er en arena for uventede resultater.

- Tør ikke ta steget
- Med alt trøbbelet vi har hatt de siste to månedene med skader, karantener og folk som kommer tilbake etter skader og trenger å komme i form, så er det på en måte en liten sensasjon at vi vinner her i dag, sier Rekdal til TV 2.

Allerede før kampen tok han et oppgjør med klubbledelsen i intervju med TV 2.

- Vi har ikke bare den minste stallen i Tippeligaen, vi har også det minste støtteapparatet. Det har vel litt med økonomi å gjøre, men også med at klubben ikke tør å ta det siste steget, sa Rekdal.

Det ble bare scoret ett mål på den nylagte kunstgressmatta på Alfheim, og det var det Demar Phillips som satte inn.

Svakt keeperspill
Tromsø-keeper Marcus Sahlman var skikkelig på halvdistanse i situasjonen, og må ta mye av ansvaret for baklengsmålet som skulle vise seg å bli avgjørende.

Det var en jevn og spennende kamp der Tromsø så absolutt hadde sine muligheter til å utligne. Men ballen må altså i mål for at det skal bli tellende resultat.

Med seieren ligger Aalesund faktisk bare fire poeng bak Tromsø. Tromsø beholder på sin side andreplassen i Tippeligaen, men tapte altså terreng til Rosenborg i gullkampen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.