*Nettavisen* Sport.

- En mann for Svennis

Kevin Nolan, Bolton Foto: AP/Scanpix

Bolton manager Sam Allardyce mener Kevin Nolan kan bli Englands nye midtbanestjerne.

25.09.04 16:34

- Denne gutten har scoret i Premier League de tre siste sesongene, og har mange mål i seg. Han kan ikke bli ignorert for alltid, sier Allardyce.

Bolton-manageren har fulgt Nolan opp gjennom klubbens ungdomsakademi til en fast plass på førstelaget, og mener 22-åringen, som har vært i storslag for Bolton denne sesongen, har potensial til å bli en viktig spiller for Sven-Göran Eriksson.

Og det engelske landslaget har et hull på midtbanen foran VM-kvalifiseringskampene mot Wales og Aserbajdsjan neste måned, etter at Steven Gerrard ble langtidsskadd i Liverpools 1-2 nederlag for Manchester United mandag og Paul Scholes ga seg på landslaget etter EM.

Men Allardyce tror likevel 22-åringen må smøre seg med tålmodighet og fortsette storspillet for Bolton før han får prøve seg på landslaget.

- Jeg tror ikke landslagssjefen har for vane å introdusere helt ferske spillere i troppen på et så avgjørende tidspunkt i en kvalifisering, og særlig ikke en så ung spiller, sier Allardyce til Manchester Evening News.

- Men kanskje han plukker ham ut om ikke så lenge for å se hvordan han klarer seg på trening og gir ham den erfaringen, avslutter Allardyce.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.