RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En merkelig helg

Foto: Roy Kvatningen
Sist oppdatert:
- Vi har hatt mange rare episoder denne helgen. Folk har reist hjem og hus har brent ned, forteller Storhamar-trener Petter Salsten. Det kunne rett og slett ikke gå bra i Continental Cup.

Storhamar er slått ut av Continental Cup etter at helgens tre kamper endte med 2-2 mot Sokol Kiev, tap 2-5 for Milano Vipers og tap 3-4 for Torpedo Kazzins.

- Vi ledet 3-1 før sisteperioden, men slapp inn to raske. Vi måtte vinne for å ta andreplassen, og tok derfor ut keeperen. Da scoret de, forteller Petter Salsten til TV 2 Nettavisen etter 3-4-tapet for Torpedo Kazzinc.

Målet var en plass i finalen i årets Continental Cup. Det gikk ikke. Målet før søndagens kamp, var en andreplass i gruppen. Det gikk heller ikke.

- Men jeg synes vi har gjennomført en bra turnering. Vi har hatt mange rare episoder. Folk har reist hjem (NHL-proffen Aaron Gavey), hus har brent ned (Jonas Norgren) - og skadene har vært mange, sier Salsten.

I søndagens kamp telte Storhamars trener kun fire utlendinger i laget. Målene ble scoret av Ole Eskild Dahlstrøm, Geir Svendsberget og Simen Saxrud.

- De fleste av de som spilte i dag, er fra Hamar. Vi var nede i fire utlendinger, det er mange skader nå. Vi må vurdere hva vi skal gjøre framover. Vi synes unggutta har gjort det veldig bra i denne turneringen.

- Men styrkeforholdet har endret seg betraktelig i norsk hockey siden august. Vi må vurdere om vi skal være med på galoppen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere