RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- En perfekt erstatter for Owen

Auxerre-manager Guy Roux innrømmer at det blir vanskelig å beholde Djibril Cisse i Frankrike. Han tror Cisse kan være den perfekte erstatter for Michael Owen i Liverpool.

Ryktene svirrer om at Michael Owen vil forsvinne fra Liverpool dersom det ikke blir Champions League på Merseyside neste sesong. De ryktene fører ikke overraskende til nye rykter.

Men Liverpools interesse for Djibril Cisse er ingen hemmelighet. Og Cisses trener i Auxerre, Guy Roux, mener franskmannen fint kan fylle skoene til Michael Owen.

Vinner kamper alene
- Cisse kan vinne kamper for deg, og det er det få spisser som kan gjøre. Kanskje Michael Owen og Thierry Henry, kanskje. Cisse trenger ikke lagkameratenes hjelp til å skape mål. Han bar får ballen og setter avgårde.

Roux skulle gjerne beholdt Cisse ennå lenger, men innser at det er umulig.

- Vi forsøker alltid å holde spillere i Auxerre så lenge vi kan - som vi gjorde med Eric Cantona - men Cisses tid i Auxerre går mot slutten, sier Roux ifølge The Sun.

Djibril Cisse har 12 landskamper for Frankrike. Kontrakten hans går ut neste sommer.

Hva mener du? Er Cisse rett mann for Liverpool? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere