RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

- En sånn trener vi trenger

Sist oppdatert:
Ole-Kristian Tollefsen er storfornøyd med den nye treneren til Columbus Blue Jackets.

Ken Hitchcock skrev denne uka under på en treårskontrakt som trener for Columbus Blue Jackets. Ohioklubben får dermed en av ligaens mest meritterte trenere i båsen.

Og ikke minst: En av de mest krevende. Den tidligere OL- og Stanley Cup-vinneren er kjent for sin jerndisiplin.

- Jeg tror det er det vi trenger, sier Ole-Kristian Tollefsen (22) til Nettavisen.

Møter gamleklubben
Fansen håper nok at Hitchcock kan få fart på de offensive stjernene i laget, Rick Nash og Nikolai Zherdev, som så langt ikke har levd opp til forventningene.

Torsdag kveld, norsk tid, hadde laget sin første trening med 54-åringen som tidligere denne sesongen trente Philadelphia Flyers. Natt til fredag var det spillermøte.

- Han har sagt litt om hva han forlanger av oss, og hva vi kan forvente av ham, forteller den hardtspillende norske backen.

Direkte på norsk tv
Blåjakkene har sju strake tap i NHL, og møter den nye trenerens forrige arbeidsgiver i sin neste kamp. Oppgjøret mot Philadelphia sendes direkte på Canal + klokken 19.00 fredag.

- Det har vært mye rart denne sesongen. Vi har prøvd å addressere det, men det har vært veldig vanskelig. Pucken har ikke gått vår vei, forklarer TOllefsen.

Det er i alle fall en toppmotivert trener som står i basen til Columbus fredag. Hitchcock vil utvilsomt gjerne ta skalpen til den klubben som sparket ham for noen uker siden.

- Sånne kamper gir alltid litt ekstra energi, konstaterer Tollefsen.

Blanke ark
22-åringen har spilt samtlige kamper for Blue Jackets denne sesongen, og regner med spilletid også under den nye treneren.

- Vi starter med blanke ark igjen. Jeg må bare fortsette i den stilen jeg har spilt, mener Tollefsen.

PS! Sammen med Anson Carter, Jason Chimera, Dan Fritsche, Aaron Johnson, Pascal Leclaire, Manny Malhotra, Fredrik Modin og Jody Shelley har Ole-Kristian Tollefsen spilt inn en cd med julemusikk. Inntektene fra salget går til veldedig formål. Du kan høre en smakebit fra cd-en på bluejackets.com!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere