*Nettavisen* Sport.

- En seier som smakte ekstra godt

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

- Hun har forberedt seg til denne kampen i to år.

03.06.12 14:31

Cecilia Brækhus la ikke skjul på at seieren over Jessica Balogun i Herning sent lørdag kveld smakte ekstra godt.

- Hun har forberedt seg til denne kampen i to år. Hun og folkene rundt henne har studert alle kampene mine, og hun har forberedt seg så godt det lar seg gjøre. Hun kom med alt hun hadde da hun møtte meg, men ble slått. Det er herlig, sier Cecilia Brækhus til NTB.

De to gjorde en svært god kamp, men det var Brækhus som hadde et lite overtak i de fleste rundene. Hun tapte to eller tre runder hos dommerne, noe som forteller om en klar og solid seier.

- Nederlaget var greit nok. Jeg er ikke så veldig skuffet, for jeg er ung og kommer tilbake. Jeg er fornøyd med å høre Brækhus si at jeg var den beste hun har møtt til nå, og jeg synes vi gjorde en god kamp, sier Jessica Balogun til NTB.

Den neste store kampen i kvinnenes weltervektklasse går allerede 15. juni. Da møtes Anne-Sophie Mathis og Holly Holm til returkamp i Albequerque etter at Mathis slo Holm på knockout for et halvt år siden.

Dersom Mathis vinner, skal hun møte Brækhus i september. Hvis ikke, kommer Brækhus til å få en annen sterk motstander om tre måneder, men hvem det blir, vet hun ikke. Det er mange å velge i. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.