*Nettavisen* Sport.

- En thriller av dimensjoner

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Storhamar lå under 2-3 da 2.18 gjenstod av den første semifinalen mot Stavanger. Da kampen var over, var det snudd til 5-3 i Storhamars favør.

- Det var en thriller av dimensjoner. En utrolig morsom hockeykamp, forteller Storhamar-trener Petter Salsten til TV 2 Nettavisen. Han er selvfølgelig utrolig fornøyd med snuoperasjonen laget hans svarte for i Stavanger.

Over 2.000 tilskuere var på plass for å se hjemmelaget ryste seriemesteren.

- Det var en herlig ramme rundt kampen, og det ble også dramatikk hele veien. Vi klarte heldigvis å avgjøre, jubler Salsten.

Det kan han først og fremst takke Igor Aleksandrov for. Russeren utlignet til 3-3 da hjemmelaget virkelig kjente lukten av seier med drøyt to minutter igjen, og satte også inn 5-3 i tomt bur da Stavanger måtte satse alt for en utligning.

I mellomtiden hadde Joakim Persson gitt Storhamar ledelsen, 54 sekunder før slutt.

- Vi klarte heldigvis å avgjøre, takket være spillere som tok frem det lille ekstra da det virkelig gjaldt. Som for eksempel Aleksandrov, sier Salsten.

Nå kan laget sikre seg finalebilletten ved å vinne de to neste kampene på hjemmeis.

- Vi skal ha beina på jorda, vi. Jeg synes vi svinger litt mye i prestasjone, mener Salsten - som selvfølgelig ønsker å dempe forventningene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.