*Nettavisen* Sport.

- En vanvittig opplevelse

Foto: Morten Holm/SCANPIX

Den norske håndballkeeperen Ole Erevik fikk spille én halvtime da hans Ademar León klarte 31-31 mot verdens antatt beste håndballag Ciudad Real i helgen.

04.10.04 21:01

Ciudad Real er storfavoritt til seriegullet i spansk håndball. Men foran 5000 tilskuere klarte Ole Erevik og Ademar León uavgjort 31-31 i toppkampen som ble spilt lørdag kveld.

- Det var en fantastisk opplevelse å få spille kampen. Jeg kom inn etter et kvarter, og spilte totalt en halvtime. Men jeg er vel bare mellomfornøyd med innstatsen, sier Ole Erevik til TV 2 Nettavisen.

Bonus-poeng
Ciudad Real, med flere av verdens beste håndballspillere i stallen, var storfavoritter før kampen.

- Vi fikk en svært tøff kamp. Den eneste gangen vi ledet, var vel da vi tok ledelsen 1-0. Ellers var Ciudad foran helt til slutt, forteller Erevik.

Men Ademar León klarte likevel uavgjort 31-31.

- Det ble et bonus-poeng til oss. Treneren var strålende fornøyd etter kampen. Han hadde ikke trodd dette, sier den tidligere Stavanger-keeperen.

- Men vi kjempet knallhardt gjennom hele kampen, og det viser at vi har spillere som aldri gir opp. En kjempeprestasjon av hele laget, skryter Ole Erevik.

- Må unngå nederlag
Kristian Kjelling spilte også kampen for Ademar. I tillegg spiller Stian Vatne i den spanske klubben, men han er skadet. Nå venter Arrate i neste kamp for Ademar León, som ligger på en tredjeplass på tabellen bak Barcelona og Portland San Antonio etter de første kampene.

- Vi må krige i hver kamp for å ta poeng. Etter å ha kapret ett poeng i toppkampen mot Ciudad Real, må vi være på topp for å unngå å gå på en blemme, sier Ole Erevik.

- I spansk presse er vi tippet som en outsider i toppen. Fortsetter vi med storspillet, tror jeg dette stemmer rimelig bra, mener han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.