RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Endelig er gleden tilbake

Foto: Solum, Stian Lysberg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Og nå skal Tippeligaens nest dyreste spiller få sparke sin første ball for Odd. LES OGSÅ: Børre Baleno ble Børre BMW

LA MANGA (Nettavisen): På et usedvanlig tregt overgangsmarked har Simen Brenne vært en av svært få spillere det er betalt en viss sum for. Snaut fire millioner kostet landslagsspilleren da han før jul satte navnet sitt på Odd-kontrakten, og med det er han faktisk Tippeligaens nest dyreste spiller i dette overgangsvinduet – bare slått av Trond Olsen.

- Et scoop, mener hans gamle LSK-kollega Anders Rambekk.

Humøret tilbake
Selv humrer Brenne over formuleringen, men etter å ha vært gjennom en traurig fjorårssesong i Lillestrøm, toppet med det noe overraskende salget til Odd, og en påfølgende skade som har holdt 27-åringen borte fra A-laget fram til nå, er det en særdeles sulten Simen Brenne som nå vender tilbake på fotballbanen.

- Lysten, motivasjonen og gleden er endelig tilbake, og det er viktig, sier Brenne, som hadde sin største nedtur i karrieren i fjor.

Debuterer mot Godset
Etter først å ha fått landslagsdebuten i mars 2007, og scoring mot Tyrkia fire dager senere, slet midtbanespilleren etter hvert med overtrening og en uvant rolle på midtbanen. I Odd får han muligheten som indreløper, og debuten kommer mot Strømsgodset på mandag.

- Simen får sjansen der, i en omgang eller noe sånt, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Nettavisen.

- Jeg gleder meg veldig, innrømmer den målfarlige midtbanespilleren.

Vil gjenfinne scoringsformen
Etter tolv mål på sine to foregående sesonger i Tippeligaen, måtte Brenne nøye seg med kun en nettkjenning i fjor. Det skal ikke skje igjen.

- Jeg håper i alle fall å komme til flere sjanser nå som jeg skal spille indreløper. Odd spiller en positiv, offensiv fotball, og jeg håper det også gir meg flere muligheter foran kassa.

At presset og forventningen skal bli for stort som følge av den – relativt sett – høye overgangssummen er hovedpersonen ikke redd for.

- De har vært forsiktige med meg, og ikke stresset meg nå som jeg har vært skadet. Det er en trivelig klubb med stort potensial, som det heller ikke er så altfor mye trykk rundt.

Og ambisjonene?

- Det var morsomt å se landslaget forleden, men det er ikke noe jeg ofrer en tanke på nå. Det eneste som gjelder, er å komme tilbake i godt, gammelt slag, sier Brenne til Nettavisen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere