- Endelig hadde vi marginene på vår side

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Frode Johnsen klinket til med hat-trick i seriefinalen. - Helt utrolig. Endelig hadde vi marginene på vår side, sier årets målkonge i eliteserien.

31.10.04 00:23

For i tillegg til tre mål på 28 minutter i oppgjøret mot Lyn, og pasningen til Daniel Braatens 1-0-mål, tangerte Rosenborg-spissen sin egen scoringspers i toppseriesammenheng. 19 fulltreffere ble det til slutt på måljegeren, som kan plassere en gullstøvel på peishylla om ikke alt for lenge.

- Jeg har vært med på mange store kvelder i Rosenborg-trøya, men dette er bortimot det største jeg har opplevd. Å ta seriegull på denne måten er bare helt fantastisk. Jeg trodde aldri vi skulle klare å komme tilbake da Vålerenga gikk opp til 3-0. Men heldigvis fikk jeg dunket inn det avgjørende målet også. Fantastisk, sier Johnsen, som er glad smilet igjen preger folk på Lerkendal.

- Triste saker det vi har vært gjennom de siste ukene. Fotballivet er tøft og kan til tider oppleves som ubarmhjertig. Derfor unner jeg alle som har stått på for seriegullet at vi til slutt klarte å hale det i land. En ekstra ”grattis” til trener Ola, som virkelig har stått fram som sjef etter at det ble klart at han måtte forlate roret på RBK-skuta. Jeg er imponert, sier kveldens mann i norsk fotball.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag