*Nettavisen* Sport.

- Enerly overveldet

Dagfinn Enerly så Lyn-Djurgården på tv fra Sunnaas sykehus. Og støtten varmet godt.

09.12.05 10:03

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): LYN - DJURGÅRDEN 1-2:

Det ble ingen folkefest på Ullevaal Stadion, og Dagfinn Enerly får ikke millionen Lyn-direktør Morgan Andersen håpet på. Men oppmerksomheten var mer enn nok til å varme Enerlys hjerte.

Rett etter oppgjøret på Ullevaal Stadion snakket Dagfinn Enerlys advokat, Terje Scavenius, på vegne av Dagfinn Enerly til et samlet pressekorps.

Han hadde tidligere på dagen besøkt Enerly på Sunnaas sykehus, og også fått reaksjoner underveis fra Enerly.

- Dagfinn er overveldet. Han finner ikke ord for å uttrykke det nok, sa Terje Scavenius.

Gjennom advokaten takket han også pressen for å vise måtehold i den tøffe perioden han har vært gjennom, og han uttrykte også ønske om at det skulle fortsette slik.

- Dagfinn er klar i hodet så det holder, og han vil gjerne skjerme familien og seg selv. Han vet at han har en kjempetøff oppgave foran seg, men medisinsk vet vi ingen ting nytt, sa Scavenius.

Pengegave fra Djurgården
Billettinntektene gikk uavkortet til Dagfinn Enerly. Billettprisen var 100,-, og de 1050 fremmøtte ga dermed 105 000 kroner til Dagfinn Enerly.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scanpix

Men før kampstart fikk nakkeskadde Enerly til sammen 200 000 kroner fra Fotballens venner (100 000), FC Lyn (50 000) og Djurgården IF (50 000).

Djurgården-treneren, Kjell Jonevret, ble overrasket ettersom han ikke visste om pengegaven før det ble lest over høyttaleranlegget på Ullevaal før kampstart. Men manageren med fortid som spiller i Viking tror det kommer enda mer penger fra den svenske hovedstaden.

- Jeg tror det blir mer penger. Jeg vet at Bosse (Djurgården-direktør Bo Lundquist), ringte rundt i forbindelse med kampen, for å samle inn mer penger, sa Jonevret til TV 2 Nettavisen.

og fortsatte:

- Fotball er en lek, så når noe slikt skjer må vi gjøre noe. Dette er en tragedie, og det er fint om vi kan bidra. Det kunne skjedd med hvem som helst av oss, sa treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag