RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Englands beste midtstopper

Sist oppdatert:
Det er årsaken til at Mark Hughes mener at Manchester City har gjort et godt kjøp.

22 millioner pund skal Manchester City ifølge Reuters ha betalt Everton for Joleon Lescott (27). Det er en stiv pris for en forsvarsspiller, men likevel sju millioner pund mindre enn Manchester United betalte Leeds United for Rio Ferdinand i 2002.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Bedre enn Ferdinand?
Da er kanskje ikke 22 millioner så ille. Spesielt ikke når Manchester Citys manager Mark Hughes mener at Lescott er bedre enn Ferdinand.

- Jeg er kjempeglad for å ønske Joleon velkommen til klubben. Det har vært en lang og vanskelig prosess, men jeg føler at Joleon er den beste midtstopperen i Premier League og tror at han vil være det i mange år framover, sier Hughes.

Lescott er også en svært god venstreback, men ser etter disse uttalelsene kanskje ut til å ta plassen til Richard Dunne, som selv er en meget solid midtstopper. I tillegg har Hughes spillere som Micah Richards, Kolo Touré, Wayne Bridge, Nedum Onuoha, Tal Ben Haim, Pablo Zabaleta, Javier Garrido og Sylvinho i stallen.

Hughes kan ikke klage på arbeidsbetingelsene, i alle fall, i sitt forsøk på å gjøre City til det beste laget i Manchester.

- Joleon er nøkkelen til hva vi forsøker å oppnå her. Nå handler det bare om å integrere ham i laget, mener Hughes.

Takker Everton-fansen
Lescott forklarer overgangen fra Everton med at han anser City for å ha større sjanser til å bryte inn i toppsjiktet i Premier League.

- Jeg hadde et godt forhold til Everton-fansen. De var fantastiske mot meg og jeg vil gjerne takke dem. Jeg ga alt jeg hadde for dem mens jeg var der, men alle utenfor topp fire har det samme målet og Manchester City er bedre utstyrt enn Everton i forhold til å nå det, sier Lescott.

27-åringen har signert en femårskontrakt med City.

Tidligere i sommer har Mark Hughes gjort store kjøp som Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor og Kolo Touré.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere