RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Enkelt å få jenter med på orgier

Wimbledons unge kaptein Nigel Reo-Coker forteller i kveld åpenhjertig til ITV om hvor enkelt det er å få jenter med på sexorgier. -De gir alle mulige signaler, sier han.

The Sun har allerede sett intervjuet med Nigel Reo-Coker som blir vist på ITV i kveld og gir et sammendrag av hva U21-landslagsspilleren forteller.

- Kvinner kommer til deg og gir alle mulige signaler, de er på kanten i munnbruket sitt og alt. Helt klart ønsker en ung fotballspiller å bli med på det. De lar seg bare rive med, forteller han.

- Blir med på trekant

Reo-Coker ble tidenes yngste kaptein i Wimbledon da han overtok ansvaret som 19-åring foran denne sesongen og han har allerede høstet mye erfaring, både på og utenfor banen.

Han innrømmer å ha vært med på orgier og at han gjerne har kamerater med dersom han sjekker opp en jente på byen.

- Jeg har møtt mange jenter som har sagt at de blir med på en trekant, sier han.

Narkotika og alkohol

Og han ser ikke noe galt i det, snarere tvertimot.

- Hvis en jente kommer bort til deg og forteller at hun vil gjøre sånn og sånn med deg, så må det være noe i veien med deg dersom du takker nei, sier han.

Han sier også at narkotika og alkohol nok har en innvirkende årsak på at jentene er så villige, men insisterer på at han aldri har rørt narkotika selv. Han ser også faren med å plukke opp jenter på byen.

- Hvis det skjer rett etter at du har vært ute på byen, så kan du komme i skikkelig trøbbel dersom hun bestemmer seg for å rope voldtekt, sier han.

For mye penger

En rekke personligheter har lagt skylden for skandalene i engelsk fotball på at guttunger har fått for mye penger å rutte med, det er Reo-Cokers agent Tony Finnigan helt enig i.

- Der andre ville satt pris på å gå ut for å spise, eller kanskje kjøpe en bil, har de kjøpt bilen sin som 19-åring. Det er farlig. Det finnes ingen disiplin, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere