RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Er det mulig?

Sist oppdatert:
To røde kort, straffespark og tabbemål. Se høydepunktene fra Strømsgodset - Lillestrøm her!

GODSET – LSK 1-1 : Espen Johnsen innledet sesongen med å tabbe seg ut mot Odd Grenland, men ble reddet av at lagkameratene snudde det til 2-1-seier.

Historien gjentok seg i kampen mot Lillestrøm i tredje serierunde.

- Gratis scoring
Den utlånte Rosenborg-keeperen bommet fullstendig på taimingen av en langpasning mot Magnus Myklebust, noe som førte til at Olivier Occean kunne sette ballen i tomt bur.

- Er det mulig? ropte Nils Johan Semb, som var ekspertkommentator under sendingen på TV 2 Zebra.

- Det er en gratis scoring. Hvis han går to steg ut, kan han ta den i fast grep. Det er en merkelig manøver - igjen - av Espen Johnsen, kommenterte Semb, og minnet på at Espen Johnsen allerede nå er oppe i to tabbemål denne sesongen.

Midtstopper Ronny Deila bør vel også få kritikk for å slippe til Myklebust i denne situasjonen, men selv hadde Johnsen ingen problemer med å ta skylden for baklengsmålet.

- Det er dårlig keeperspill, konstaterte han.

Og fortsetter:

- Det startet med at jeg gjør et dårlig utspark. Et håpløst utspark. Så kommer ballen tilbake, og jeg tror at Ronny skal spille den inn til meg, men det gjør han ikke, forklarte Johnsen, og tv-bildene viser også at Deila slipper til Myklebust uten kamp.

- Men det er dårlig keeperspill, insisterte Johnsen.

Tidlig utvisning
Da Lillestrøm tok ledelsen, var Strømsgodset allerede redusert til ti mann.

Magnus Myklebust ble felt av Stian Ohr idet han var på vei gjennom Strømsgodset-forsvaret, og Ohr fikk rødt kort bare ti minutter ut i mandagens oppgjør på Marienlyst i Drammen.

- Ousman Nyan starter elendigheten ved å selge seg høyt på banen, og det setter Stian Ohr i en trøblete situasjon. Ohr kommer på ettskudd - det er fryktelig klønete forsvarsspill av Godset, konstaterte Semb.

Under sendingen ble Strømsgodsets trener spurt om han var enig i utvisningen.

- Ja, det tror jeg var riktig. Det så ut for meg som at han taklet som sistemann, og da er reglene klare, sa Dag-Eilev Fagermo.

Ble for feige
I andre omgang kjempet Strømsgodset seg tilbake i kampen, og utlignet fra straffemerket etter at Peter Kovacs ble dratt ned i feltet. Den tidligere Åråsen-helten André Bergdølmo satte straffesparket trygt oppe i høyre hjørne.

- Jeg synes ikke dette var straffespark, sa TV 2s ekspert Bengt Eriksen etter kampen.

Helt på tampen fikk også Lillestrøm rødt kort. Keijo Huusko satte inn en knottetakling på Khaled Mouelhi, og sistnevnte satte brystkassa i Huusko, som deiset i bakken. Mouelhi fikk rødt kort, og dermed avsluttet begge lagene med ti spillere. Men Lillestrøm var ti mann i tre minutter - Strømsgodset var det i 83 minutter.

Lillestrøms trener Tom Nordlie ba spillerne gå i angrep under pausetalen, men fikk ikke mye gehør.

- Vi får som fortjent, for vi spiller som hodeløse kyllinger i andre omgang, sa Tom Nordlie til TV 2 Zebra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere