RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Hissige Souness
Hissige Souness

- Er du Tottenham-fan, dommer?

Sist oppdatert:
Blackburn-manager Graeme Souness fikk marsjordre på Ewood Park etter at han beskyldte dommer Graham Poll for å være Tottenham-supporter.

BLACKBURN – TOTTENHAM 1-0: Det var tidlig i annen omgang at den hissige skotten nok en gang gikk foran med et dårlig eksempel. – Jeg sa til Poll: ”Er du Tottenham-fan, dommer?” og dermed ble han svært forarget, sa Souness etter kampen ifølge Sportinglife.

Ny bot?

Dermed bar det vekk fra sidelinjen og opp på tribunen med Souness, som også tidligere har pådratt seg dommernes vrede. Nå venter kanskje en fet bot fra det engelske fotballforbundet.

Situasjonen opp sto etter at Blackburns innbytter Steven Reid ble felt av Tottenhams Stephen Carr uten å få frispark. Souness var helt rød i ansiktet, men hevdet etter kampen at han skværet opp med Poll i garderoben. – Vi tok hverandre i hendene og sa takk for kampen, sa Souness.

Gresko reddet poengene

Fra sin plass langt oppe på tribunen ble Souness fort blidere. Tolv minutter før slutt dundret nemlig forsvareren Vratislav Gresko inn vinnermålet med et skudd som gikk via Carr og i mål. Dermed var det tid for Souness å dele ut litt skryt.

– Gresko er som en robot. Du vet at du alltid kan stole på at han gir 100 prosent både på trening og i kamp, sa Souness.

Nesten for Keane

På Tottenham var det som vanlig Robbie Keane som sto for de fleste farlighetene. Tjue minutter ført slutt burde han absolutt ha gitt London-laget ledelsen. Carr spilte han fri, og fra skrått hold dundret han ballen over mål.

– Vi så lenge ut til å overta kampen mot slutten, før Blackburn plutselig slo til. Det er andre gangen vi tapte en bortekamp etter et selvmål, sa Tottenham-manager David Pleat.

Og tenkte på Stephen Carr.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere