*Nettavisen* Sport.

- Er her på grunn av Sir Alex

Foto: (Reuters/Scanpix)

Cristiano Ronaldo snakker ut om rykteåret 2008.

02.01.09 10:28

Manchester United-spilleren var verdens beste fotballspiller sesongen 2007/08. Etterpå startet rykteflommen – om en heftig sommerflørt med Real Madrid.

Men Ronaldo er fortsatt i Manchester United. Og han har ingen planer om å dra. Det hevder han i hvert fall overfor klubbens offisielle hjemmeside.

- Løgnere
- Spekulasjonene om at det foreligger en avtale om en overgang til Real Madrid er ikke sanne. De som sier det er løgnere. Jeg trives veldig godt i United og ønsker å bli. Jeg føler meg hjemme her, fastslår det portugisiske ballgeniet.

Han hevder han aldri har vært bekymret for at ryktene skulle ødelegge forholdet til United-supporterne.

- For å være helt ærlig, har jeg ikke fryktet det, for folk glemmer ikke så lett hva du har gjort for klubben. Da jeg kom til stadion for å spille sesongens første kamp mot Villareal, følte jeg litt press. Men fansen var veldig positive, og det er derfor jeg synes United-supporterne er så fantatsiske, sier Ronaldo.

Ny tjeneste: Så lett lager du en hjemmeside til klubben din

Hyller sjefen
Supporterne er imidlertid ikke hovedårsaken til at han fortsatt er i Manchester United. Det er nemlig manager Alex Ferguson.

- Sjefen er alltid viktig for meg, ikke bare forrige sesong, men hver sesong. Jeg er i denne klubben på grunn av ham, fastslår 23-åringen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag