RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Er som OJ Simpson nummer to

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Frode Andresen er sjokkert over Walter Mayers forsøk på å flykte fra politiet.

Frode Andresen, Ole Einar Bjørndalen, Halvard Hanevold og Stian Eckhoff er tatt ut på det norske skiskytterlaget som tirsdag skal gå 4 x 7,5 km stafett. Men under pressekonferansen der det norske laguttaket ble presentert, var det Østerrike som stod i sentrum.

Walter Mayers forsøk på å flykte fra politet, og den påfølgende kollisjonen, går selvfølgelig ikke upåaktet hen i skiskyttermiljøet.

- Det virker helt vilt. Det er som OJ Simpson nummer to, sier Frode Andresen om Walter Mayers forsøk på å flykte fra politiet.

Ole Einar Bjørndalen understreker overfor Dagbladet at det foreløpig ikke finnes håndfaste bevis for doping. Men han stusser over at Wolfgang Rottmann og Wolfgang Perner ikke skal gå stafetten for Østerrike.

De to forsvant etter razziaen i den østerrikske leiren denne helgen.

- Det er mye rykter, og jeg vet ikke hva som er sant. Normalt skulle de ha gått. Jeg tar ikke ut laget, men de er gode løpere. Det er de to beste, det er synd for Østerrike at de ikke kan stille med det beste laget, sier Ole Einar til Dagbladet.no.

Perner og Rottmann er utestengt fra resten av OL etter at de stakk av, opplyser det østerrikske forbundet til Reuters.

- Styret vårt skal møtes i neste uke, og vi vil definitivt diskutere disiplinære straffer. En disiplinærstraff kan være at de ikke får delta i neste OL selv om de skulle kvalifisere seg. Hvis de plutselig reiser på denne måten, kan de ikke være spesielt interessert i å delta, sier generalsekretær Heinz Jungwirth til nyhetsbyrået.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere