RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Eriksson klar for Chelsea

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson skal ha skrevet under en på avtale som gir Chelsea førsterett på ham den dagen han slutter som Englands-trener.

Ifølge Aftonbladets kilder skal Chelsea ha betalt 7,2 millioner kroner for å få førsteretten på svensken. Eriksson skal ha blitt mer og mer misfornøyd med arbeidsforholdene i det engelske fotballforbundet, og det skal være to mulige utganger på saken.

Misser England EM-sluttspillet skal Eriksson være klar til å gå umiddelbart. Når de EM-sluttspillet, kommer avgjørelsen til å drøye.

Adam Crozier, mannen som ansatte Eriksson, fikk sparken i det engelske forbundet i fjor. Det er etter hans avgang at Erikssons arbeidsforhold skal ha blitt verre. Det er fra tidligere kjent at Eriksson møtte Chelsea-eier Roman Abramovitsj like etter at russeren overtok den engelske klubben. Nå hevder altså Aftonbladet at de to har gjort mer enn å drikke te sammen.

Lørdag leder Eriksson England i den avgjørende EM-kvalifiseringskampen mot Tyrkia i Istanbul. Oppladningen har vært alt annet enn perfekt, og Eriksson skal ikke væe fornøyd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere