RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Essien klarer ikke gå

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
De tre poengene kom med en bismak for Chelsea-manager Jose Mourinho: Midtbanespiller Michael Essiens ankel kan være brukket.

WEST HAM - CHELSEA 1-3: - Vi vet ikke hvor alvorlig skaden er før han har vært på røntgen. Alt vi vet er at han ikke klarer å gå, sa Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Chelsea ville uansett vært uten Essien de neste kampene på grunn av African Nations Cup, der Essien skulle spilt for Ghana. Men nå kan hele sesongen, og kanskje også VM-sluttspillet til sommeren - der Ghana er med for første gang - ryke for midtbanespilleren.

Klippet ned

- Michael er suspendert i Champions League og får gult kort hver eneste gang han takler. Denne gangen fikk han selv en takling, og så ender med at han ikke klarer å gå, sa en frustert Mourinho.

Essien, som har vært kritisert for sitt ufine spill, blant annet mot Liverpools Didier Hamann, måtte ut på båre etter bare 13 minuttter da West Hams Nigel Reo-Coker klippet ham ned.

Chelsea regner med å få svar på skadeomfanget i løpet av tirsdagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere