RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et 100 prosent riktig valg

Foto: Reuters
Sist oppdatert:
John Carew stortrives i ny klubb, en drøy måned før Danmark-kampen.

Det er en under en måned igjen til Norge tar imot Danmark på Ullevaal Stadion den 26. mars.

En John Carew i form er viktig for Norge, skal man vinne den kanskje viktigste landskampen siden en sommerkveld i Marseille 1998.

Nyter hvert øyeblikk
Carew har latt seg intervjue av lokalavisa i Stoke, The Sentinel, og forteller at han stortrives etter sitt sorti fra Aston Villa, og er glad han ikke valgte West Bromwich.

Spisskjempen hadde samtaler med både Stoke og West Bromwich i januar, men valgte de røde og hvite.

- Jeg er veldig glad for avgjørelsen jeg tok. Ikke bare fordi jeg har kommet til et godt lag, men på grunn av manageren og den fine gjengen som er her. Jeg nyter hvert øyeblikk med dem, og stortrives, sier Carew.

Det er nå varsellampene til Danmarks midtstoppere bør begynne å lyse. En John Carew i form og humør er nok ikke det som står øverst på en midtstoppers ønskeliste.

- 100 prosent riktig
- Jeg har det perfekt nå. Jeg er veldig glad for at jeg kom til Stoke, og er 100 prosent sikker på at det var et riktig valg, sier Carew, som er på lån resten av sesongen.

I kveld, mandag, er det en ny mulighet for Carew til å finstille formen, da Stoke tar imot West Bromwich til dyst i Premier League kl 2100.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere