*Nettavisen* Sport.

- Et av de beste rennene på lang tid

Foto: Yves Herman (Reuters)

Aksel Lund Svindal imponerte stort i slalåmløypa.

05.02.12 15:27

Aksel Lund Svindal kjørte et veldig bra slalåmrenn og klarte 4.-plassen i superkombinasjonen søndag. Det var en opptur.

- Jeg var ikke helt på topp i utfordelen av denne kombinasjonen, men i slalåm fungerte det mye bedre. Det var helt klart et av de beste slalåmrennene jeg har kjørt på lang, lang tid, sa Aksel Lund Svindal til NTB etter rennet.

Jansrud forbannet
Han lå på 10.-plassen etter utfordelen, men kjørte seg kraftig opp og var ikke mer enn 13 hundredeler fra en plass på seierspallen.

Østerrikeren Romed Baumann, som kjørte fantastisk i utfor, tok seieren med klar margin til franske Alexis Pinteraux og sveitseren Beat Feuz. Det skilte over ett sekund fra Baumann til Pinteraux.

Kjetil Jansrud lå på 7.-plass etter utfordelen, men klarte ikke å følge opp i slalåm. Han endte på 12.-plass til slutt, og det var Jansrud veldig misfornøyd med.

For andre dag på rad forlot han målområdet uten å snakke med noen. Verken kjøringen eller resultatene er som han hadde håpet, og Jansrud sliter litt med å finne forklaringer på hvorfor det ikke klaffer bedre for ham.

Kjæresten vant
De mannlige alpinistene reiser nå til Sotsji, der det skal kjøres utfor og Superkombinasjon neste helg. Det blir første test av traseene som skal brukes i OL i 2014.

I Garmisch-Partenkirchen kjørte kvinnene verdenscup i super G, og der gikk Svindal-kjæresten Julia Mancuso til topps.

- Morsomt at hun vant. Jeg hørte at hun kjørte bra, men fikk ikke sett det selv, sa Svindal etter rennet i Chamonix søndag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.