RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et lite mirakel

Sist oppdatert:
Buffalo Bills-spilleren Kevin Everett er på god vei mot en mirakuløs rehabilitering.

NFL-spilleren pådro seg en nakkeskade i søndagens kamp mot Denver Broncos og ble liggende på bakken i 15 minutter – uten å kunne røre på seg - etter at han forsøkte å takle Broncos' Domenik Hixon. De første prognosene var også svært dårlige. Legene mente Everett hadde en potensielt dødelig skade, og at sjansene for å bli helt frisk igjen, var et sted mellom fem og ti prosent.

Nå, noen dager etter at Kevin Everett ble operert, er det adskillig mer håp. Kirurgen som utførte inngrepet i Everetts nakke, har beskrevet NFL-spillerens rehabilitering som «et lite mirakel». Everett gjør daglige fremskritt.

- Han klarte å bevege bena sine fra hverandre og sammen igjen. Han klarte å røre på tærne, og han har også bevegelse i ankelen, sier Dr Kevin Gibbons ved Millard Fillmore Gates hospital til Buffalo Bills’ hjemmeside.

Everett er også i stand til å bevege på albuleddet. Han har i tillegg bevegelse i hofteleddet.

- At det har gått så fort, er et veldig godt tegn, la legen til.

Det er fremdeles en lang vei å gå, og selv om det skal mye til om han får tilbake bevegelse i alle muskler og ledd igjen, er det ingen umulighet. På spørsmål om Everett vil komme til å klare å gå igjen, svarte Gibbons:

- Jeg ville ikke ha veddet imot det.

Everett ble også tatt av respirator onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere