RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: GERRY PENNY (Scanpix/EPA)

- Et problem for Premier League

Arsène Wenger - av alle - kritiserer Mick McCarthy for å rotere på laget.

Arsenals franske manager er kjent for å stille med både reserve- og juniorlag når sjansene byr seg, men selv han er oppgitt over at Wolverhampton tirsdag stilte med et rent reservelag mot Manchester United på Old Trafford.

Målvakten Marcus Hahnemann var den eneste spilleren igjen fra kampen mot Tottenham sist helg.

Les også: Hva driver denne mannen med?

- Nå konkurrerer vi med Manchester United over 37 kamper i stedet for 38, sa Wenger til BBC etter 1-1-kampen mot Burnley onsdag.

- Jeg mener at dette er et problem for den internasjonale troverdigheten til Premier League, men det er ikke mitt problem. Det er et problem for Premier League, la han til.

Premier League har bedt Wolverhampton om en forklaring på laguttaket, ettersom det i deres reglement er fastslått at klubbene er pliktet til å stille med sine beste spillere.

Wolves' manager Mick McCarthy forsvarer laguttaket med at det tette kampprogrammet gjør at han er nødt til å bruke hele troppen, og at fansen vil forstå ham dersom Burnley blir slått på søndag.

Les også: Premier League er maktesløse

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere