RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et stort steg i feil retning

Sist oppdatert:
I fjor stod Fredrikstad-keeper Alexander Lund Hansen som en levende vegg da Fredrikstad slo Odd. Nå er han ute i kulden i plankebyen. Se skadesituasjonen i FFK-Odd her.

Lund Hansen stod 12 kamper for Fredrikstad etter at han ble leid ut fra Rosenborg i fjor. På TV 2 Nettavisens spillerbørs fikk han solide 5,17 for innsatsen, og da Odd Grenland ble slått var han banens klart beste.

Odd skapte sjanse på sjanse, men trønderen stoppet alt. FFK hadde alt av marginer med seg, og vant til slutt med solide 3-0.

- Plutselig var jeg ute
Nå er situasjonen en helt annen for 22-åringen. Nå sitter han i skyggen på benken, mens Steinar Sørlie stjeler overskriftene.

- Hva har skjedd?

- Si det? Jeg er ikke klar over hva som skjedde. Jeg og Steinar stod annenhver kamp frem til La Manga, men etter det har jeg ikke spilt. Jeg fikk ikke beskjed. Plutselig var jeg ute av laget, sier Lund Hansen til TV 2 Nettavisen.

Kan forsvinne
Han utelukker ikke at han drar fra plankebylaget i løpet av sesongen.

- Jeg tenker litt på fremtiden. Dette er viktige år for meg. Jeg bør spille. Nå spiller jeg for 2. laget i 3. divisjon. I 3. divisjon spilte jeg da jeg var 15 år gammel, sukker han.

Fredrikstad-trener Egil Drillo Olsen forstår problemstillingen.

- Når man har gode keepere som andrekeepere kommer man alltid opp i den problematikken. Det var veldig jevnt før første kamp, og så lenge Steinar står bra, blir han stående, sier Drillo til TV 2 Nettavisen.

- Så at Alexander forsvinner i løpet av sesongen kan være en utgang på det hele. Samtidig er det ikke lett å forutse. Steinar Sørlie kan bli skadet eller spille et par dårlige kamper. Da er Alexander inne igjen, sier Drillo videre.

Skadene
Fredrikstad må klare seg uten Brian West og Raijo Piiroja igjen. I tillegg har Dagfinn Enerly og Øyvind Hoås slitt med småskader den siste uka. Som om ikke det var nok, har flere av lagets midtbanespillere slitt med sår hals og feber i inneværende uke.

- Vi har ikke fått drillet midtbanefireren eller femmer som vi ønsket, sier Drillo.

Odd Grenland må fortsatt klare seg uten Morten Fevang. Det er usikkert om midtstopper Pelle Nilsson blir klar, men det avgjøres først nærmere avspark. Ellers er det ingen skader. Morten Knutsen returnerte til kamp for Odd-2 tidligere denne uka.

PS: FFK-treneren utelukker ikke at Lund Hansen kan få spilletid i løpet av kort tid. Uansett. Klubben skal nemlig ut i et hardt kampprogram, og kamper mot svakere lag i cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere