RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et stort tap for Brann

Foto: Lise Åserud (Scanpix)
Sist oppdatert:
Mons Ivar Mjelde er svært frustrert over at overgangen til Ramiro Corrales fra HamKam til Brann ser ut til å strande.

GARDERMOEN: Fredag ble det kjent at amerikaneren spilte fjorårssesongen for HamKam uten arbeids- og oppholdstillatelse, og at UDI har begjært ham utvist fra landet.

Erstatter
Venstrebacken ble sittende igjen i Bergen mens lagkameratene dro avgårde til La Manga. Nå drar han trolig tilbake til USA.

- Det er et veldig tap for oss hvis dette ikke går i orden. Da må vi i så fall ut og lete etter en erstatter, sier Mons Ivar Mjelde til Nettavisen.

Brann-treneren tok lørdag med seg spillerne til to ukers treningsleir på La Manga. Han understreker at han ikke kan nok om saken, og henviser til sportslig leder Roald Bruun-Hanssen for kommentarer til det formelle rundt saken.

Håper
Mjelde legger imidlertid til at han fortsatt har et håp om at saken skal løse seg.

- Det dreier seg ikke om en person som har sittet på et kvistloft og gjemt seg. Han har vært i full offentlighet som en profilert fotballspiller. Vi håper på en løsning, sier Mjelde.

Han synes hele situasjonen er underlig.

- Det må ha vært sløvhet fra mange parter i denne saken, sukker han.

Kommunikasjonsdirektør Agnar Kaarbø sier til Bergens Tidende på generelt grunnlag at ulovlig arbeid kan medføre straffeansvar både for spiller og arbeidsgiver.

Nettavisen har ikke lyktes å komme i kontakt med HamKam-direktør Truls Haakonsen eller sportslig leder Lars Tjærnås tross gjentatte forsøk.

Brann trener sammen med Rosenborg, Vålerenga og Lillestrøm på La Manga ved 16.30-tiden lørdag ettermiddag. Nettavisen kommer med rapporter etter treningen.

Du kan se alle kampene i La Manga-cup direkte på TV 2 Sumo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere