RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ett av mine deiligste mål

Sist oppdatert:
Henrik Larsson har scoret mange mål. Men det han laget på Old Trafford søndag, får en spesiell plass i hans hjerte.

Henrik Larsson debuterte for Manchester United med å sende hjemmelaget i ledelsen mot Aston Villa søndag ettermiddag. En goalgetter-scoring de luxe, der han reagerte lynraskt inni feltet og banket ballen i nettet - utagbart for keeper.

Topp ti
Men blant alle målene for Helsingborg, Feyenoord, Celtic, Barcelona og ikke minst Sverige - hvordan rangerer han så det han laget på Old Trafford?

- Helt klart på min topp ti-liste. Det var fantastisk å få score. Om det er blant de ti deiligste målene jeg har scoret? Ja, absolutt, sier Larsson til Aftonbladet.

Larsson var overlykkelig etter debuten som endte i 2-1-seier for United, etter at Ole Gunnar Solskjær avgjorde i det 90. minutt.

- Det ble virkelig en kanonstart. Jeg kjente at jeg lyktes med det meste. Og det var en fantastisk følelse der ute. Men man må huske på at man aldri er bedre enn sin siste kamp. Dette eventyret har bare så vidt begynt, sa han.

Hyllet av alle
Og Larsson ble hyllet av de fleste etter kampen, også manager Sir Alex Ferguson.

- Han kommer til å score viktige mål for oss. Han har gjort det i hele karrieren sin. Det finnes målscorere, og så finnes det målscorere som lager de viktige målene. Vi hadde Eric Cantona som gjorde det. Når Eric scoret, virket det nesten alltid å være et seiersmål i en veldig viktig kamp, sa skotten etter seieren.

Det er heller ikke utelukket at Henrik Larsson kan bli i United utover utlånsperioden som strekker seg fram til 12. mars. Sten-Inge Fredin, styreformann i Helsingborg, åpnet søndag kveld for det - dersom Henke og United vil, og dersom betalingen er riktig.

- Ting kan forandre seg fort, og vi er klar over det. Særlig etter kampen hans mot Aston Villa, sa Fredin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere